ENLLAÇOS AL CONCURSWEB DEL  CONCURS FEM MATEMÀTIQUES


El FEM MATEMÀTIQUES és un concurs que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l'alumnat de sisè de Primària i primer cicle de l'ESO. També permet intercanviar experiències i compartir propostes per part del professorat de les diferents comarques de Catalunya.
Es tracta d'una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del Departament d'Ensenyament. Està dirigida a tots els alumnes de sisè de Primària i primer i segon d'ESO dels centres escolars de Catalunya. S'organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases:
  • Primera fase (es fa als centres)
  • Segona fase (es realitza de manera independent en cada una de les 4 associacions que forma part de la FEEMCAT: APMCMADEMGIAPaMMs, ABEAM i Lleimat)
  • Tercera fase o fase final (s'estructura com una jornada matemàtica amb un component lúdic)
WEB DEL ABEAM SOBRE EL CONCURS AMB ENUNCIATS D'EDICIONS ANTERIORS DEL FMEn aquesta web de l'ABEAM al marge esquerra (en columna) s'ofereixen tots els enunciats dels problemes de la primera fase del FM des de l'any 1995 fins l'actual per tots aquests que els volguin utilitzar a l'aula. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada